Test mikrofon

Recenzje mikrofonów

Na tej stronie znajdziesz wszystkie opinie na temat mikrofonów pozostawione przez odwiedzających naszą stronę, którzy pomyślnie ukończyli test mikrofonu i postanowiłem podzielić się swoimi opiniami na ich temat. Na podstawie tych recenzji można dowiedzieć się o zaletach i wadach różnych mikrofonów, a także danych technicznych, które pomogą ci je przeanalizować i porównać. Dlatego nie krępuj się przetestować mikrofon i zostaw opinię na ten temat.



IDMikrofonOcenaAutorData
Przejrzeć #20182Trust GXT 232 MantisDobrze (4/5)Mint19 Może 2022 w 08:24
Przejrzeć #20117Novox NC1Średnia (3/5)Jakub14 Może 2022 w 14:44
Przejrzeć #20067mozos Dobrze (4/5)Okti5510 Może 2022 w 09:32
Przejrzeć #20042genesis radium 300Średnia (3/5)umpalumpas8 Może 2022 w 10:32
Przejrzeć #20009Urządzenia komunikacyjne - Mikrofon (3 — Usb Audio Device)Średnia (3/5)Niedam ci kurwo5 Może 2022 w 16:24
Przejrzeć #19983Microphone (High Definition Audio Device)Straszny (1/5)Anne3 Może 2022 w 19:23
Przejrzeć #19910Domyślne - Zestaw mikrofonów (Realtek(R) Audio)Średnia (3/5)Marcin27 Kwiecień 2022 w 06:39
Przejrzeć #19808DNA PODCASTDoskonale (5/5)Adrian19 Kwiecień 2022 w 12:19
Przejrzeć #19725NOVOX NC-1Dobrze (4/5)Tymoteusz13 Kwiecień 2022 w 08:08
Przejrzeć #19610External Mic (Sound BlasterX G6)Doskonale (5/5)Janusz5 Kwiecień 2022 w 10:17
Przejrzeć #19577JBL quadrum200Dobrze (4/5)Gracjan2 Kwiecień 2022 w 18:36
Przejrzeć #19344Wbudowany w kamerze internetowa SAVIO FullHD Webcam CAK-01Słaba (2/5)Wanda20 Marsz 2022 w 17:56
Przejrzeć #19341Domyślne - Mikrofon (2 — Trust GXT 232 Microphone)Doskonale (5/5)Maniek20 Marsz 2022 w 11:28
Przejrzeć #19316Novox nc-1Dobrze (4/5)Wiktor18 Marsz 2022 w 13:23
Przejrzeć #19287hiro miloDoskonale (5/5)Milan16 Marsz 2022 w 15:44
Przejrzeć #19278DomyślnyStraszny (1/5)Lolo15 Marsz 2022 w 19:32
Przejrzeć #19215tc-777Doskonale (5/5)kacper213212 Marsz 2022 w 11:52
Przejrzeć #19205Domyślne - Microphone (High Definition Audio Device)Doskonale (5/5)Kuba11 Marsz 2022 w 22:24
Przejrzeć #19202Samsung a52Doskonale (5/5)Marek11 Marsz 2022 w 21:15
Przejrzeć #19200hyperx cloud II wirelessDobrze (4/5)Kuba11 Marsz 2022 w 13:08